OK Lliga

Platero deixa el Reus

Hoquei sobre patins. L’Sporting Club ha pagat la clàusula de rescissió de 41.000 euros i s’ha entès amb el jugador, una peça indispensable a les files del vigent campió de la lliga europea

La bomba de l’estiu va esclatar ahir a les files del Reus La Fira amb l’adeu confirmat pel mateix club de l’internacional argentí Matías Platero (San Juan 1988), una peça bàsica a les files del campió de la lliga europea que marxa a l’Sporting Club, que ha pagat la seva clàusula de rescissió de 41.000 euros i se l’ha endut amb una oferta econòmica més alta que el que li podia oferir el Reus. Defensa estricta i un jugador amb una gran capacitat d’arribada, Platero ha estat indispensable en el conjunt roig-i-negre i ha tingut un valor incalculable a l’ombra de jugadors més espectaculars. En un pla anecdòtic, l’Sporting ja va arrabassar la copa de la CERS al Reus en la final jugada a Igualada el 2015.

El Reus es plantejarà ara si cal buscar-li un substitut, tot i que, en certa manera, ja va apostar per un jugador de perfil similar quan va fitxar aquest estiu el fins ara davanter del Vic Romà Bancells, que li donarà equilibri. “L’equip no està tancat”, va avisar ahir la presidenta Mònica Balsells, tot i que el mercat, certament, està prou restringit a hores d’ara.

Platero es trobarà el sadurninenc Pedro Gil i el vigatà Ferran Font al conjunt portuguès. Sergi Miras, en canvi, ha deixat el club de Lisboa –Liceo–, que la temporada passada no va acabar de fer un bon curs tot i haver-se reforçat a consciència. L’argentí, que ha complert tres temporades en la seva segona etapa al Reus, està preparant els Wolrd Roller Games amb la selecció argentina, que defensarà a Nanjing el títol de campiona del món que va obtenir el 2015.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)