OK Lliga

Els quatre primers de l’OK Lliga han canviat de tècnic

Els fitxatges. El Barça, el Reus, el Liceo i el Vic debutaran en aquesta temporada 2017/18 amb un nou entrenador dirigint l’equip. El Vendrell és el cinquè club que té nou inquilí a la banqueta

Els quatre primers classificats de l’OK Lliga de la temporada passada han canviat d’entrenador per afrontar aquesta nova campanya 2017/18. Al Barça Lassa Edu Castro ha substituït Ricard Muñoz, mentre que al Reus Deportiu ha arribar Jordi Garcia per ocupar la plaça d’Enrico Mariotti. El Liceo ha substituït Carlos Gil, tota una institució, per Juan Copa, mentre que al Vic Gerard Pujol ha ocupat el lloc de Ferran Pujalte. De tots aquests canvis potser el més rocambolesc ha sigut el del conjunt roig-i-negre. Ja va ser una sorpresa el comiat del tècnic italià abans de l’última jornada de lliga de la temporada passada i també ho ha estat l’arribada d’un home de la casa, Jordi Garcia, que ja havia lligat la seva continuïtat en el Vendrell. El conjunt penedesenc és doncs el cinquè conjunt de l’OK Lliga que aquesta campanya estrena entrenador i ho farà amb una parella formada per Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs, que els darrers anys han treballat en els equips de base del conjunt vendrellenc. El canvi a la banqueta de l’equip campió va ser anunciat amb temps. Ricard Muñoz va posar fi a una llarga i fructífera etapa en el conjunt blaugrana i el club va escollir el seu segon entrenador, Edu Castro, per ocupar el seu lloc i debutar com a primer tècnic a la màxima categoria.

El conjunt del Vic ha estat el que ha tingut més canvis i pràcticament ha renovat tot l’equip, entrenador inclòs. Els osonencs han tingut set baixes de jugadors més la de l’entrenador Ferran Pujalte, i ha fet sis fitxatges i el del nou tècnic Gerard Pujol, que ha arribat provinent de l’Olot. L’arribada d’una nova junta directiva i l’aprovació d’un pla de viabilitat pel salvar el club va afectar el pressupost del primer equip i ha propiciat aquests canvis. Dels jugadors més destacats de l’equip del curs passat només s’ha quedat al club Mia Ordeig.

També ha fet força incorporacions el Citylift Girona, que després de mantenir-se en el seu primer any a la màxima categoria ha canviat mig equip i ha fitxat cinc jugadors. Tres dels seus homes, després d’ajudar a assegurar la permanència del seu equip a l’elit, han marxat a jugar fora de l’estat. L’ICG Software Lleida s’ha vist obligat a fitxar per la retirada de Carles Trilla i Lluís Rodero i dues baixes més.

Els candidats al títol

El Barça només ha tingut un canvi a la seva plantilla, ha marxat Edu Lamas –de retorn al Liceo– i ha tornar Ignacio Alabart, que estava cedit al Voltregà però que ara jugarà en el primer equip. El seu teòric màxim rival pels títols, el Reus Deportiu, ha tingut més moviments. Han arribat Romà Bancells, del Vic, i el porter Càndid Ballart, del Voltregà, mentre que en el capítol de baixes va tenir l’esperada del porter Pedro Henriques, que estava cedit pel Benfica i després de la gran temporada que va fer va tornar al seu equip. A darrera hora els roig-i-negres van tenir la marxa de Matías Platero a l’Sporting de Lisboa, que va pagar la seva clàusula per rescindir el seu contracte. El Liceo ha recuperar dos jugadors que ja hi havien jugat, l’esmentat Edu Lamas i Sergi Miras, que estava a l’Sporting.

TOTALMENT NOU

El Vic ha refet completament l’equip amb set baixes i sis fitxatges

El Palafrugell i l’Asturhockey no varien el bloc

Els dos equips que debutaran a l’Ok Lliga, el Corredor-Mató Palafrugell i l’Asturhockey CP, han mantingut el bloc de jugadors amb el que van aconseguir l’ascens per afrontar la primera temporada a la màxima categoria. Els empordanesos han incorporat un jugador amb experiència a l’Ok Lliga, mentre que els asturians han renovat en ple a la seva plantilla i per ara no han incorporat cap nou jugador. El tercer equip que va aconseguir l’ascens és el C d’E Arenys de Munt, un històric de la màxima categoria, i que és un dels que s’ha reforçat més, amb quatre incorporacions per cobrir les baixes que ha tingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)