Més hoquei

hoquei patins

ok lliga

Els favorits compleixen

Hoquei sobre patins. Tant el Barça com el Reus resolen amb solvència els quarts de la Lliga Catalana. El Noia deixa l’amfitrió de la final a quatre, l’Igualada, sense poder-hi participar

BARÇA 9 VOLTREGÀ 5

BARÇA LASSA:Fernández, Panadero, Gual, Barroso i Álvarez –inicial–; Bargalló, Aleix Joseph, Alabart i Pascual.VOLTREGÀ:Roca, Armengol, Teixidó, Crespo i Aleix Molas –equip inicial–; Vargas, López, Gallifa i Rovira.GOLS:1-0 (8’) Barroso, de penal. 1-1 (18’) Armengol. 2-1 (15’) Aleix Joseph. 3-1 (18’) Bargalló. 4-1 (20’) Alabart. 5-1 (20’) Gual. 6-1 (22’) Álvarez. 7-1 (32’) Gual. 8-1 (35’) Gual. 8-2 (36’) Crespo. 8-3 (37’) Crespo. 8-4 (43’) Armengol. 8-5 (44’) Teixidó, de falta directa. 9-5 (49’) Gual.ÀRBITRE:Josep Gómez. Blava a Panadero.

REUS 6 VIC 1

REUS LA FIRA:Ballart, Salvat, Bancells, Torra i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Casanovas i Marín.VIC:Raurell, Ordeig, Tirso Gómez, Oller i Grau –equip inicial–; Borja, Manrubia i Tarrés (ps).GOLS:1-0 (4’) Salvat. 1-1 (8’) Tirso Gómez. 2-1 (9’) Bancells. 3-1 (17’) Casanovas, de penal. 4-1 (39’) Marín. 5-1 (44’) Salvat. 6-1 (49’) Salvat.ÀRBITRE:Xavier Serra.

IGUALADA 2 NOIA 6

IGUALADA:Deitg, Bars, Vives, Molas i Pla –inicial–; Vives, Miquel i Méndez.NOIA FREIXENET:Xus, Esteller, Xaus, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Mendes, Roca i Casas.GOLS:0-1 (15’) Roca. 0-2 (21’) Mendes. 1-2 (23’) Vives. 2-2 (24’) Vives. 2-3 (31’) Llorca, de penal. 2-4 (38’) Mendes. 2-5 (46’) Roca. 2-6 (47’) Casas, de falta directa.ÀRBITRE:Aleix Gorina. Blaves a Vives, Molas i Esteller.

Els favorits no van titubejar ahir en els quarts de la Lliga Catalana i van segellar l’accés a la final a quatre. El Barça, amb els jugadors que van jugar el mundial ja incorporats tret de l’argentí Lucas Ordóñez, va superar el Voltregà, que s’ha vist obligat a canviar peces per la marxa de Dani Rodríguez, Càndid Ballart i d’Ignacio Alabart, que ahir va encetar una nova etapa precisament al conjunt blaugrana després de dos anys cedit al club osonenc. El Reus, també amb els mundialistes Raül Marín i Albert Casanovas, va superar el remodelat Vic. A les Comes, l’Igualada es va ennuegar contra el Noia. El conjunt de Ferran López havia guanyat els tres partits de la fase prèvia, però va haver de claudicar contra els sadurninencs, que deixen fora els amfitrions de la final a quatre. El Barça, per tant, jugarà les semifinals contra el Noia, mentre que el Reus se les haurà amb el vencedor del partit que jugaran demà el Citylift Girona i l’Alcoi al pavelló de Palau (21 h), ajornat per petició dels alcoians.

L’equip d’Edu Castro es va avançar amb un penal transformat per Barroso. El Voltregà va replicar mitjançat l’incombustible Armengol, però la reacció dels locals la van capitalitzar els més joves amb els gols de Bargalló, Aleix Joseph Rueda –jugador del B–i Alabart. Gual i Álvarez es van afegir a la festa i van sentenciar el partit abans de la mitja part (6-1). El Voltregà va fer una bona segona part amb orgull i es va acostar a només tres gols 6 minuts abans del final (8-5). Gual va fer el seu quart gol quan faltaven set segons per al final (9-5).

Al Palau d’Esports del Reus, Tirso Gómez, nou jugador del Vic, va neutralitzar l’1-0 matiner de Salvat. Però el nou fitxatge i exjugador del Vic Bancells i Casanovas, rei dels penals, van situar el 3-1 i van començar a aplanar el camí cap a les semifinals. Dos gols més de Salvat, que, inspirat, en va fer tres, i un altre de Marín van arrodonir el triomf roig-i-negre.

Nil Roca, brillant campió del món, va fer avançar el Noia a la pista de l’Igualada (15’). Humberto Mendes va burxar la ferida (0-2), però els locals van reaccionar amb rapidesa gràcies a dos minuts sensacionals materialitzats amb dos gols del retornat Oriol Vives, el fitxatge estrella del curs. En el segon temps, però, l’equip de Pere Varias va sentenciar el partit amb contundència amb un parcial sagnant de 0-4.

Tarrés fitxa pel Vic

El porter de 40 anys i procedent del Barça Octavi Tarrés s’ha sumat al projecte del Vic i va debutar ahir en el segon temps. Tarrés té una àmplia experiència i també farà concentracions amb els porters de la base. Ha jugat al Cerdanyola, l’Horta, el Lleida, el SHUM, el Macarena i el Prato i ha defensat molts cops la samarreta de la selecció nacional catalana.

Les Comes repeteix com a seu

El pavelló de les Comes serà la seu de la final a quatre de la Lliga Catalana dissabte i diumenge vinent. El recinte igualadí ja va ser la seu de la fase final de la Lliga Catalana de l’any passat, en la qual el Reus La Fira, remuntant en la final contra el Moritz Vendrell (3-1), va obtenir el seu primer títol. També van arribar a la final a quatre el Barça, que de fet era el Barça B perquè el primer equip va disputar un seguit d’amistosos a Portugal. I el Vic, que va claudicar contra els vendrellencs. Els horaris de la final a quatre es van fer públics ahir. El Barça-Noia es jugarà a les 18.45 h i la segona semifinal, a les 20.45 h. La final es disputarà el diumenge a les 4 de la tarda i serà transmesa en directe per Esport3. La Lliga Catalana l’organitzen l’Associació de Clubs (ACHP) i la federació catalana. La vigent és la tretzena edició i la tercera de la segona etapa des que es va reinstaurar l’any 2015.

Homenatge a Bargalló i Alabart

Pau Bargalló –a la imatge–i Ignacio Alabart, els dos campions del món del Barça, van ser homenatjats abans del partit i tot seguit van ser convidats a la llotja President Suñol per veure el Barça-Eibar de futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)