Més hoquei

Plantofada per al Citylift Girona

Hoquei sobre patins. L’Alcoi el deixa sense final a quatre de la Lliga Catalana amb un gol de falta directa a 7 segons

GIRONA 3 alcoi 4

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, D. Gelmà, Borja Ramon, Palazon; O. Garcia, J. Gelmà, Palau, M. Garcia i Daniel.ENRILE PAS ALCOI:Monje, Baieli, Roca, Cantó, Martí, Licciardi, Oruste, Llisà i Grau.GOLS:0-1 (10’) Licciardi, 1-1 (16’) Pelicano, 1-2 (18’) Cantó, 2-2 (51’) David Gelmà, 2-3 (43’) Oruste, 3-3 (47’) Pelicano i 3-4 (50’) Oruste.

Un gol de Maxi Oruste, de falta directa a 7 segons per acabar, va deixar el Citylift Girona amb un pam de nas i sense poder disputar demà la segona semifinal de la Lliga Catalana, contra el Noia a les Comes. Els gironins havien estat primers del seu grup i disposaven del factor pista a favor en el darrer partit de quarts. “L’altre dia vam estar molt bé, però avui no hi hem estat. L’Alcoi ha fet els seus mèrits perquè no ens ha deixat entrar en cap moment en el ritme de partit i nosaltres no hi hem sabut jugar”, va dir el tècnic del Citylift Girona, Ramon Benito. “Teníem molta il·lusió per anar a aquesta copa, però bé, l’objectiu de l’equip continua sent salvar-nos i ni abans érem tan bons ni ara tan dolents. És veritat que, en partits aquí a casa, hem de saber jugar amb això”, hi afegia sobre la frenada que va suposar l’eliminació d’ahir, després del 4-5 a Sant Hipòlit i el 5-0 amb el Palafrugell. Els alacantins es van posar al davant en el minut 10 i, després de l’empat local (Pelicano en el 16’), va arribar l’1-2 al cap de dos minuts. L’empat a 2 de David Gelmà, de falta directa a l’inici de la segona meitat, i a 3 (Pelicano a tres minuts del final) no van obtenir recompensa amb l’acció d’Oruste als darrers instants.

“Estem tocats, tothom tenia molta il·lusió perquè és una copa i el Girona mai hi havia arribat. Teníem l’oportunitat d’anar-hi però l’únic que podem fer és pensar-hi i que quan torni a passar no es repeteixi”, valorava Benito, que posava en context la competició: “Estem en pretemporada, serà la quarta setmana, i és veritat que després del grup que teníem i d’haver quedat primers i poder jugar a casa és una llàstima. Hem d’aprendre d’aquests errors. Està bé que passin ara.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)