Més hoquei

Hoquei sobre patins

L’elit de l’Eurockey Cup U-17 té una cita a Blanes

Hoquei sobre patins. Els setze millors equips europeus, amb el Lleida, el Noia i el Barça, buscaran la victòria en la quarta edició

Els setze millors equips d’Europa de la categoria U-17 disputaran a partir d’avui i fins diumenge l’Eurockey Cup de la categoria a la Ciutat Esportiva de Blanes. Aquesta serà la quarta edició i comptarà amb la presencia de tres equips catalans, el CE Noia, el FC Barcelona i l’ICG Software Lleida, que és l’actual campió i defensarà el títol. Avui i demà es jugarà en dues de les pistes del complex de Blanes la fase de grups, i dissabte i diumenge es disputarà la segona fase.

Els setze equips, de set països diferents, han estat dividits en quatre grups de quatre equips i els dos primers es classificaran pels quarts de final. L’ICG Software Lleida jugarà en el grup A juntament amb el Corrieggio italià, i els campions de Suïssa, l’Uttigen, i d’Anglaterra, el Grimsby. En el grup B estarà el FC Barcelona i s’enfrontarà als campions de França, el Saint Omer, d’Alemanya, el Cronenberg, i l’Sporting de Portugal. El campió estatal de la categoria U-17, el Noia, militarà en el grup C i tindrà com a rivals al Benfica portuguès, el Pau francès i al Chemnitz alemany. Finalment en el grup D no hi haurà equip català però si espanyol, amb l’Oviedo Booling asturià. Els seus rivals seran els campions de Portugal, el Porto, i d’Itàlia, el Follonica, el Ploufragan francès.

L’Eurockey Cup es va crear l’any 2012 a Vilanova i la Geltrú de la ma de l’exjugador Francesc Gil –ara director de l’Eurockey–, i es va disputar la categoria U-15. L’any 2014 s’hi va afegir la U-17 que sempre s’ha jugat a Blanes. La U-15 d’aquesta temporada es jugarà a finals d’aquest mes a Vilanova i la Geltrú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)