OK Lliga

El Girona suma tres punts molt lluitats contra l’Igualada

OK Lliga. Llaverola va aturar una falta directa i tot seguit Palau va fer el gol del triomf

GIRONA 2 IGUALADA 1

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palau i Manel Garcia –equip inicial–; Borja Ramón, Oriol Garcia, Palazón, Joan Gelmà i Albert Daniel.IGUALADA HC:Deitg, Oriol Vives, Pla, Bars i Met Molas –equip inicial–; Cèsar Vives, Méndez, Prat, Miquel i Del Valle.GOLS:1-0 (24’) Pelicano. 1-1 (40’) Méndez. 2-1 (48’) Palau.ÀRBITRES:G. Saldoval i M. Lapedriza.FALTES:13 del Girona i 9 de l’Igualada.COMENTARI:El Citylift Girona va aconseguir una important victòria i tres punts molt valuosos en la seva estrena en l’OK Lliga contra un Igualada que en tot moment també va buscar la victòria. Els gironins van haver de treballar molt per poder superar el seu rival, que va estar a punt d’aconseguir el triomf. Raúl Pelicano va avançar el Girona a un minut del descans però en la segona meitat els gironins van veure com Jordi Méndez va empatar el partit per l’Igualada. Els dos equips buscaven el triomf i a tres minuts del final el Girona va fer la desena falta. Sergi Pla va disposar d’una falta directa però el porter, Jaume Llaverola, la va aturar. Mig minut després, i amb un xut llunyà a l’escaire, Marc Palau va anotar el 2-1. En els últims minuts, els igualadins van pressionar per buscar el gol de l’empat però el Girona va saber aguantar el resultat.