Més hoquei

El SHUM arrenca renovat

Hoquei sobre patins. Els maçanetencs s’estrenen en la primera divisió rebent l’Alpicat aquest vespre (20 h). Tindran tres novetats importants en la plantilla

El SHUM Frit Ravich inicia avui la seva participació en la primera divisió jugant a casa contra el Lleida.net Alpicat (20 h). Els selvatans intentaran aconseguir la primera victòria del curs davant la seva afició en una categoria en què ser consistents al propi pavelló és important per poder complir les aspiracions. EL SHUM s’ha reforçat amb tres jugadors per no haver de patir com la temporada passada, en què van ser el primer equip que no va perdre la categoria. Carles Cantarero, porter gironí de 33 anys, ha jugat les últimes set temporades en la lliga francesa i prové del Dinan Quévert. Torna al club on es va iniciar en l’hoquei i amb el qual va debutar en la màxima categoria. Les altres novetats són dos jugadors que provenen d’equips de l’OK Lliga. Roger Font ha arribat del Voltregà i Roger Presas –que també torna a casa–, del Vic.

La primera divisió tindrà onze equips catalans i només tres de fora de Catalunya en aquesta campanya. De l’OK Lliga van baixar el Vilafranca, el Manlleu i l’Alcobendas, mentre que van pujar des de les categories autonòmiques el Taradell, el Jolaseta de Bilbao i el Rivas de Madrid.

Els equips catalans
CP Taradell, Calafell Tot l’Any, PHC Sant Cugat, CP Manlleu, CHP Sant Feliu, SHUM Frit Ravich, Lleida.net Alpicat, Seguros Vilanova, Mis Ibérica Mataró, CP Tordera i Cafès Novell Vilafranca.
Els equips no catalans
Reicomsa Alcobendas, RC Jolaseta i Rivas Las Lagunas.
La competició
Inici de lliga 14 d’octubre 2017
Fi primera volta 20 de gener 2018
Final de lliga 26 de maig 2018
Jornades de competició Vint-i-sis
Ascens a l’OK Lliga Els tres primers classificats
Descensos Els tres darrers classificats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)