OK Lliga

El líder reacciona i goleja el Palafrugell amb determinació

OK Lliga. Els de Xavi Garcia van tenir la gosadia d’avançar-se amb un gol d’Aldrich

BARÇA 7 PALAFRUGELL 1

BARÇA LASSA:Fernández, Gual, Ordóñez, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Barroso, Bargalló, Pascual i Alabart.CORREDOR-MATÓ PALAFRUGELL:Linu, Gerard Pujol, Ribot, Duran i Ruiz –equip inicial–; Aldrich, Carles, Brugué i Vives.GOLS:0-1 (15’) Aldrich. 1-1 (16’) Barroso. 2-1 (18’) Pascual. 3-1 (20’) Barroso. 4-1 (27’) Álvarez. 5-1 (27’) Álvarez. 6-1 (37’) Alabart. 7-1 (47’) Panadero.ÀRBITRES:A. Gorina i A. Tavera.FALTES:8 del Barça Lassa i 7 del Corredor-Mató Palafrugell.COMENTARI:el Barça Lassa, el líder de l’OK Lliga, va derrotar ahir el Corredor- Mató Palafrugell, conjunt debutant en la màxima categoria que va fer un paper molt digne i que va aguantar durant bona part del primer temps. Fins al punt que va tenir la gosadia d’avançar-se amb un tir llunyà d’Aldrich en el minut 15 (0-1). La reacció dels locals va ser furibunda i, en quatre minuts, entre el minut 16 i el 20, van marcar tres gols (3-1). Barroso va empatar des de dins del quadre, Pascual va fer el 2-1 en una acció darrere de la porteria i Barroso, de nou, va aprofitar una assistència de Bargalló. En la segona part, els blaugrana van eixamplar les diferències amb dos gols seguits d’Álvarez, un altre d’Alabart i una darrer de Panadero, que va establir el 7-1 definitiu. Abans del partit, el Barça va entregar a l’afició la supercopa d’Espanya.