OK Lliga

El Noia guanya amb un gol de Casas en l’últim minut

Hoquei patins. El Reus va remuntar un 1-4 però no va rematar la feina

REUS 4 NOIA 5

REUS DEPORTIU:Ballart, Vancells, Casanovas, Torra i Marín –inicial–; A. Rodríguez, Salvat, Tella, Escala i Matilla.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Del Amor, Roca i Llorca –inicial–; Casas, Mendes, Xaus, Aragonès i X. Fernández.GOLS:0-1 (6’) Roca. 1-1 (8’) Marín. 1-2 (9’) Roca. 1-3 (16’) Casas. 1-4 (30’) Casas. 2-4 (37’) Torra. 3-4 (39’) Torra. 4-4 (44’) Marín (f.d.). 4-5 (50’) Casas (f.d.).ÀRBITRES:S. Mayor i X. Buixeda. Blava a A. Rodríguez.FALTES:15 del Reus i 11 del Noia.

El Noia Freixenet va sumar els seus tres primers punts en guanyar a la pista del Reus Deportiu gràcies a un gol de Martí Casas de falta directa a 35 segons del final. Els roig-i-negres potser van notar massa haver jugar i perdut la copa Continental el cap de setmana, i en la primera meitat els de Sant Sadurní van dominar. El Noia va tenir un 1-4 a favor, però els reusencs van reaccionar i el van igualar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)