OK Lliga

Els tres darrers de la taula busquen a casa els primers punts

Hoquei sobre patins. El Barça visita el Vendrell, que comença a jugar al pavelló de Calafell per les obres que fan al seu feu habitual

Els tres darrers classificats de l’OK Lliga, l’Asturhockey, el Voltregà i l’Arenys de Munt, buscaran a casa davant la seva afició els primers punts de la temporada. En aquesta tercera jornada els osonencs reben la visita del Lloret, mentre que els maresmencs jugaran demà contra el Caldes. Els dos visitants van guanyar el seu primer partit en l’última jornada i els locals podran posar a prova les seves forces. Els asturians, que són els cuers, ho tenen més complicat, ja que reben un Reus ferit després de la derrota en la final de la copa Continental i la seva ensopegada a casa aquest dimecres. El líder, el Barça, visita el Vendrell, que també juga fora de casa. El seu pavelló està en obres i s’estrena jugant a Calafell, on haurà d’estar uns quants mesos. Completen la jornada el Palafrugell-Liceo, el Noia-Alcoi i demà el Lleida-Igualada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)