OK Lliga

El Palafrugell rep el potent Liceo

Hoquei sobre patins. El Lloret visita la pista d’un Voltregà que ha encaixat dues derrotes, és a la zona baixa i necessita puntuar

El Corredor Mató Palafrugell rep el Liceo en el segon partit dels tres enfrontaments consecutius que ha de jugar contra els tres primers de la temporada passada. El Lloret Vila Esportiva té un desplaçament complicat a la pista del Voltregà, que necessita la victòria i sumar els seus primers punts.

Els empordanesos tenen ben assumit que contra els equips grans en aquest inici de lliga han d’intentar fer un bon paper i acabar el partit amb bones sensacions. Si a més poden donar la sorpresa, molt millor. El Palafrugell acaba de perdre contra el Barça, el líder de l’OK Lliga (7-1) i avui (20 h) s’enfrontarà al segon, el Liceo. El Lloret sap que una visita a la pista del Voltregà (20 h) sempre és complicada, i aquesta vegada encara ho serà més ja que els osonencs han perdut els dos primers partits i ocupen una plaça de descens. Els lloretencs acaben d’aconseguir la seva primera victòria, contra el Lleida (6-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)