OK Lliga

hoquei sobre patins

OK Lliga

El Citylift Girona suma la tercera victòria seguida

Hoquei sobre patins. Dos gols en els primers deu minuts van encarrilar la victòria contra el Vic, i els gironins segueixen invictes en l’OK Lliga

GIRONA 4 VIC 1

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palazón i Manel Garcia –equip inicial–; Borja Ramon, Oriol Garcia, Marc Palau, Joan Gelmà i Daniel.CP VIC:Tarrés, Ordeig, Borja López, Albert Grau i Tirso Gómez –equip inicial–; Urbano, Oller, Manrubia, Carles Sánchez i Raurell.GOLS:1-0 (2’) Pelicano. 2-0 (7’) Pelicano. 2-1 (22’) Oller. 3-1 (39’) Borja López. 4-1 (41’) Palau.ÀRBITRES:A. De la Hera i M. Soler.FALTES:3 del Girona i 9 del Vic.INCIDÈNCIES:abans del partit el Girona HC va fer la presentació dels vint-i-dos equips que tindrà en competició aquesta temporada.

El Citylift Girona va aconseguir la seva tercera victòria seguida en les tres primeres jornades de l’OK Lliga i es va situar com a líder provisional en espera que avui juguin el Barça i el Liceo. Dos gols de Raúl Pelicano en els primers deu minuts van encarrilar la victòria contra el Vic. Amb aquest triomf els gironins es mantenen invictes.

El Girona va iniciar el partit amb molta intensitat i concentració, i abans del minut 10 ja guanyava per 2-0. Raúl Pelicano va mostrar de nou la seva capacitat golejadora i, primer en el minut 2 i després en el 7, va fer avançar el seu equip. Els osonencs van intentar asserenar l’enfrontament i aturar el joc dels gironins. Tres minuts abans del descans, Jessel Oller va reduir les diferències i amb el 2-1 es va arribar al descans.

En la segona meitat, la lluita es va mantenir i els gironins es van tornar a mostrar encertats de cara a gol i en van tornar a marcar dos en pocs minuts de marge, aquest cop dos. Borja López i Marc Palau van situar el 4-1 en el marcador a nou minuts del final. El Vic va intentar tornar a entrar en el partit i va cometre forces faltes seguides i va desaprofitar un penal. El Citylift Girona va saber mantenir la seva avantatge i va sumar tres importants punts de cara al primer objectiu de la temporada, assegurar la permanència.