OK Lliga

Primera victòria a casa

OK Lliga. El Noia Freixenet va estar més encertat davant de porta en la segona meitat i amb tres gols en cinc minuts va golejar l’Alcoi

NOIA 4 ALCOI 0

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Del Amor, Mendes, Nil Roca i Llorca –equip inicial–; Esteller, Aragonès, Casas i XausPAS ALCOI:Marc Grau, Cañellas, Fran Roca, Oruste i Baieli –equip inicial–; Llisà, Arnaez i Martí.GOLS:1-0 (4’) Llorca. 2-0 (32’) Aragonès. 3-0 (33’) Casas, de falta directa. 4-0 (38’) Aragonès.ÀRBITRES:J. Sánchez i P. Garcia. Va mostrar targeta blava a Oruste.FALTES:13 del Noia i 15 de l’Alcoi.

El Noia Freixenet va sumar els primers punts al seu pavelló, i ho va fer d’una manera clara contra l’Alcoi per 4-0. Tres gols en cinc minuts en la segona meitat van completar la golejada. En la primera meitat el marcador va estar anivellat, tot i que els de Sant Sadurní van ser superiors als alcoians. No van saber concretar les ocasions davant la porteria contrària i es va arribar al descans amb el curt 1-0 que havia aconseguit Llorca en el minut 4.

En la segona part el Noia sí que va poder transformar les seves ocasions i va acabar aconseguint un resultat clar. Potser va obtenir més fruit que l’Alcoi, amb només dos canvis anava més just de forces. Aragonès va fer el 2-0 i un minut després Casas va marcar de falta directa. Aragonès va ser l’autor del 4-0. El porter Fernández va brillar aturant dos penals i una falta directa.