OK Lliga

hoquei sobre patins

OK Lliga

Molta lluita i cap premi

Ok Lliga. El Lloret va buscar els punts fins a l’últim segon a la pista del Voltregà

VOLTREGÀ 3 LLORET 2

CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó –equip inicial–; Ignasi López, Molas, Rovira, Gallifa i Carrillo.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Rubén Fernández, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Lluís Grau, Gallardo, Farré, Patau i Perarnau.GOLS:1-0 (15’) Gerard Teixidó, de penal. 1-1 (20’) Gallardo. 2-1 (35’) Crespo. 3-1 (40’) Armengol. 3-2 (49’) Lluís Grau.ÀRBITRES:S. Mayor i A. López.FALTES:9 del Voltregà i 12 del Lloret.

Tot i la lluita, l’entrega i el joc del Lloret Vila Esportiva, els selvatans no van tenir premi i van ser derrotats per la mínima (3-2) en la visita a la pista del Voltregà. Els osonencs van aconseguir la seva primera victòria de l’Ok Lliga, després d’haver encaixat dues derrotes en les dues primeres jornades, i van poder sortir de la zona de descens. La primera meitat va ser força anivellada i els lloretencs van saber respondre al gol dels de Sant Hipòlit, amb una diana de Gerard Gallardo, i es va arribar al descans amb un empat (1-1). En la segona meitat els locals van anar a buscar els punts amb més intensitat i van marcar dos gols en cinc minuts (3-1). El Lloret no va renunciar a res i va seguir lluitant pels punts. El porter Serra va aturar una falta directa a dos minuts del final i el tècnic Manolo Barceló va treure el porter i va atacar amb cinc homes. Lluís Grau va fer el 3-2 a un minut del final, i malgrat que va començar a buscar l’empat, el Lloret es va quedar sense puntuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)