OK Lliga

El Reus se sobreposa

OK Lliga

ASTURHOCKEY 4 REUS 6

ASTURHOCKEY:Candanedo, A.López, P. González, Fernández i Carmona -equip inicial-; J. González, C. López, Rodríguez i Martín López.REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Bancells, Casanovas i Rodríguez -equip inicial-; Marín, Torra, Escala i Tella.GOLS:1-0 (3’) Alejandro López. 1-1 (11’) Casanovas. 1-2 (11’) Torra. 1-3 (19’) Torra. 2-3 (24’) J. González, de penal. 2-4 (27’) Torra. 2-5 (35’) Marín. 3-5 (36’) Carmona. 3-6 (37’) Marin. 4-6 (45’) Carmona.ÀRBITRES:R. Burgos i D. Calonge. Blava a Torra. .FALTES:11 l’Asturhockey i 8 el Reus.

El Reus venia escaldat de perdre a casa contra el Noia i Alejandro López (3’) va burxar en la ferida en avançar els asturians. L’equip de Jordi Garcia va replicar amb dos gols –Casanovas i Torra– en 21 segons de diferència. El mateix Torra va donar a entendre als locals que el partit se’ls havia posat coll amunt (1-3). El Reus havia desaprofitat un penal i els locals, en canvi, en van marcar un a 3 segons del descans (2-3). Dos gols del Reus, el tercer de Torra i un de Marín, en el segon temps van sentenciar (2-5) tot i la lluita local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)