OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Caldes resol en l’últim tram

Hoquei sobre patins. L’Arenys de Munt va aguantar fins al minut 34 (2-2) i va encaixar la tercera derrota en tres jornades

ARENYS MUNT 2 CALDEs 6

ARENYS DE MUNT:Rivero, Illa, Galán, Gurri i Domènech -equip inicial-; Garcia, Roca, Cusachs, Bolcato i Pérez.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Rovira, Galbas i R. Acsensi -equip inicial-; Rosa, A. Acsensi, Garcia i Blanqué.GOLS:1-0 (4’) Domènech. 1-1 (13’) Rosa. 1-2 (16’) Rosa, de penal. 2-2 (34’) Galán. 2-3 (37’) Rosa, de falta directa. 2-4 (41’) Rovira. 2-5 (48’) Blanqué. 2-6 (49’) Galbas, de falta directa.ÀRBITRES:A. Gómez i D. Picó. Blava a Galán..FALTES:13 de l’Arenys de Munt i 7 del Recam Làser Caldes.

El Recam Làser Caldes va sentenciar en els últims minuts un partit que estava molt igualat i va sumar el seu segon triomf de la temporada. L’Arenys, que es va ennuegar a partir del 2-2, continua sense puntuar. L’equip d’Eduard Candami va tenir la virtut d’aprofitar les dues oportunitats que va tenir a bola aturada. Rosa va marcar de penal l’1-2 i de falta directa va avançar per primer cop el seu equip, el moment clau del matx.