Internacional

Els millor equips U-15 d’Europa en joc

Eurockey Cup. Vilanova i la Geltrú acull fins aquest dimarts la sisena edició. Hi haurà tres catalans, el Barça, el Manlleu i el Vilanova

Setze dels millors equips d’Europa de la categoria U-15 inicien avui la sisena edició de l’Eurockey Cup a Vilanova i la Geltrú. Fins dimarts vinent lluitaran per un títol que cada cop està agafant més prestigi. En aquesta edició hi ha la presència dels tres primers del campionat d’Espanya –el Barça, el Manlleu i l’Irlandesas de Sevilla–, i el Vilanova com a equip amfitrió, dels quatre millors equips de Portugal i els tres d’Itàlia, entre d’altres. Avui i demà es jugaran els partits de la fase de grups, dilluns es disputaran els quarts de final i les semifinals, i diumenge el tercer i quart lloc i la gran final. La competició es disputarà en dos pavellons, el de les Casernes i el pavelló Isaac Gàlvez.

El nivell de la competició es preveu molt alt, ja que si es miren els noms dels participants es poden veure cinc conjunts que els seus primers equips disputaran aquesta temporada la lliga europea i quatre més que jugaran la copa de la CERS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)