OK Lliga

hoquei sobre patins

OK Lliga

Un valuós empat

OK Lliga. El Lloret Vila Esportiva va anivellar dos cops un resultat advers contra el Noia Freixenet

LLORET 2 NOIA 2

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –inicial–; Rubén Fernández i Gallardo.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Del Amor, Mendes i Nil Roca –inicial–; Aragonès, Llorca, Casas i Xaus.GOLS:0-1 (10’) Mendes. 1-1 (32’) Plaza. 1-2 (36’) Mendes, de falta directa. 2-2 (44’) Lluís Grau, de falta directa.ÀRBITRES:O. Valverde i M. Lapedriza. Blava a Marc Grau i Lluís Grau.FALTES:14 del Lloret i 11 del Noia.

El Lloret Vila Esportiva va sumar un valuós empat a casa contra el Noia en un partit en què va haver d’anivellar dos cops un resultat advers. Els de Sant Sadurní es van avançar força aviat però mai es van poder distanciar i sempre van tenir molts problemes per superar la bona defensa dels selvatans. En el minut 10 Mendes va inaugurar el marcador amb un xut de lluny. Els lloretencs van disposar d’alguna ocasió però no van tenir encert en atac. En l’inici de la segona meitat els de Sant Sadurní van desaprofitar una falta directa i poc després David Plaza va empatar. Una targeta blava a Marc Grau va permetre a Mendes fer l’1-2 de falta directa. Lluís Grau va veure la targeta blava, segona molt seguida per al Lloret, i quan va complir la sanció va sortir a xutar una falta directa per les deu faltes del Noia, i va empatar quan faltaven 6 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)