Internacional

hoquei sobre patins

El Barça perd la final de l’Eurockey U-15

Hoquei sobre patins. Va ser derrotat per un mínim 1-2 per l’Sporting de Portugal

El Barça va finalitzar en la segona posició de l’Eurockey U-15 en perdre la final contra l’Sporting de Portugal per un ajustat 1-2. La tercera posició va ser per al Manlleu, que va guanyar per un clar 4-0 al Follonica italià.

La final va ser molt anivellada, i en la primera meitat cap dels dos equips no va poder marcar cap gol. En la segona part, els portuguesos es van avançar amb dos gols de Bernardo Trindade (0-2). El blaugrana Manuel Mir va reduir les diferències en l’últim minut i el Barça es va haver de conformar amb la segona posició. El Barça, que fa unes setmanes va guanyar l’Eurockey Cup U-17 a Blanes, no va poder completar el doblet en la competició en perdre aquest cop la final de la categoria U-15. El conjunt blaugrana, però, mai havia aconseguit tan bons resultats en l’Eurockey Cup.

El Manlleu, que en l’edició de l’any passat va ser segon, va ser superior al Follonica i es va assegurar el tercer lloc gràcies a un clar 4-0. En els darrers minuts de la primera meitat va fer dos gols seguits i va encarrilar la victòria, i en la segona meitat els osonencs van completar un bon partit amb dos gols més.