OK Lliga

Un derbi osonenc a la zona baixa de la taula

Hoquei sobre patins. En els darrers cinc anys el Voltregà i el Vic no havien estant tan enrere en l’OK Lliga abans dels seus enfrontaments

El derbi osonenc de la cinquena jornada de l’OK Lliga entre el Voltregà i el Vic arriba amb els dos equips a la zona baixa de la classificació. Els de Sant Hipòlit són catorzens amb tres punts i ocupen una de les posicions de descens, mentre que els vigatans són desens i tenen només un punt més. En els darrers cinc anys no s’havia arribat a un derbi comarcal amb els dos equips tan clarament a la zona baixa. La temporada passada el derbi Vic-Voltregà va arribar en la segona jornada i els vigatans eren tretzens, però havien perdut el primer partit i era una posició un xic irreal. En la segona volta, el derbi osonenc ja va agafar els dos equips en la tercera –el Vic– i la cinquena –el Voltregà– posició.

En els darreres cinc temporades una situació amb els dos equips en una zona baixa de la taula es va produir en la campanya 2014/15. El Voltregà-Vic va arribar en la setena jornada i els locals hi van arribar en la novena posició i els visitants, en la setena. La temporada anterior, el derbi Vic-Voltregà de la quarta jornada, es va disputar amb els vigatans cinquens i els de Sant Hipòlit desens.

Males ratxes

L’enfrontament entre el Voltregà i el Vic (18 h per Esport3) d’aquesta cinquena jornada enfrontarà dos equips que han tingut força novetats en les seves plantilles i que encara estan treballant per aconseguir una bona conjunció. En les quatre primeres jornades només han aconseguir una victòria –tots dos a casa contra el Lloret–, i els vigatans també van obtenir un empat a Igualada. El Voltregà ha encaixat tres derrotes, i en l’última jornada va perdre a la pista de l’Igualada per 4-2. El Vic fa tres partits que no guanya, ha perdut els dos darrers i en l’últim va ser derrotat davant la seva afició pel Lleida (2-3).

El Girona vol allargar el seu bon moment

El Citylift Girona intentarà allargar una jornada més el seu bon moment i buscarà tres punts més contra el Lleida. Els gironins estan invictes i ocupen la tercera posició, però saben que han de seguir lluitant en cada partit per sumar punts. En aquesta cinquena jornada reben a casa al Lleida, un equip que acaba de guanyar a la pista del Vic. El Palafrugell ha superat els partits seguits contra els grans i en l’últim va estar a punt de sorprendre el Reus. Avui rep l’Alcoi i té ganes de tornar a puntuar contra un equip que no ho ha fet fora de casa. El Lloret Vila Esportiva ha fet un llarg desplaçament a Astúries per enfrontar-se amb el cuer, l’Asturhockey, que no ha sumat cap punt. Els selvatans no han puntuat fora de casa i tenen ganes de fer-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)