Més hoquei

El SHUM encaixa la seva primera derrota

1a divisió. Els maçanetencs van caure per la mínima a la pista de l’Alcobendas, que va aconseguir la seva primera victòria

ALCOBENDAS 3 SHUM 2

REICOMSA ALCOBENDAS:Shehda, Mario Martínez, Marcos López, Álvaro Martínez i Vera –equip inicial–; Roger Martí, Ribas, Jorge López, Artacho i Larios.SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Jordi Rodríguez, Font, Villares i Presas –equip inicial–; Ferran Garcia, Roura, Pujol i Ramírez.GOLS:0-1 (6’) Jordi Rodríguez. 1-1 (25’) Roger Martí. 2-1 (27’) Vera. 2-2 (39’) Presas, de penal. 3-2 (41’) Álvaro Martínez, de penal.ÀRBITRES:F. Moreno i E. Rivas. Van mostrar targeta blava a Álvaro Martínez.FALTES:9 Alcobendas i 16 SHUM.

El SHUM Frit Ravich va perdre el seu primer partit en la primera divisió en ser derrotar en la seva visita a la pista de l’Alcobendas. El conjunt madrileny va sumar així la seva primera victòria de la temporada. El partit va ser molt disputat i els maçanetencs en tot moment van estar dins del partit i lluitant pels punts. En la primera meitat es van avançar amb un gol de Jordi Rodríguez, però es va arribar al descans amb un 1-1. En la segona meitat, els locals es van avançar i Presas va empatar però l’Alcobendas es va acabar emportant la victòria. Tot i la derrota, el SHUM manté la segona posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)