OK Lliga

El Girona, a punt de sorprendre el Barça (4-3)

Hoquei sobre patins. Va anar al davant en el marcador (0-2 i 1-3) i va encaixar el gol de la derrota a un minut i mig del final

El Citylift Girona va estar a punt de sorprendre el Barça en el partit de la sisena jornada de l’OK Lliga que es va disputar dimarts a la nit per l’inici de les competicions europees dissabte passat. Els gironins van perdre per un mínim 4-3 i van encaixar el gol de la derrota –marcat per Xavier Barroso– a un minut i mig del final. Abans van saber plantejar molt bé el partit i van anar al davant en el marcador amb un 0-2 i un 1-3 que els va donar esperances de puntuar. Jaume Llaverola a la porteria va tenir una gran actuació, i al davant Raúl Pelicano va fer els dos primers gols, i amb aquest avantatge (0-2) els gironins van arribar al descans. Marc Palau, de penal, va tornar a donar avantatge al Girona en la segona meitat (1-3), però en els darrers deu minuts l’eficàcia dels blaugrana els va permetre remuntar el partit i aconseguir la victòria.

Els gironins van trencar la ratxa de partits sense encaixar cap gol dels blaugrana. N’havien aconseguit tres de seguits en la lliga, i quatre de consecutius comptant lliga europea. En l’actual OK Lliga el Barça només ha encaixat cinc gols en els sis primers partits, i més de la meitat –tres– els hi ha marcat el Girona. Tot i la victòria, els blaugrana van cedir el lideratge de l’OK Lliga, i ara el primer de la taula és el Liceo. Els dos equips estan empatats a 18 punts però els gallecs tenen a favor la diferència de gols general (+25 per +23). El Barça rebrà dissabte (16 h Esport 3) el Liceo.