OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Barça es posa a prova en el duel d’invictes

Hoquei sobre patins. Els blaugrana reben el Liceo (16 h per Esport 3) amb la intenció de recuperar el primer lloc, que ara ocupen els gallecs

Els dos millors equips de l’actual OK Lliga, el Barça Lassa i el Liceo, s’enfronten aquesta tarda (16 h per Esport 3) en el duel d’invictes de la màxima categoria i amb la primera posició en joc. En la setena jornada és molt aviat per començar a decidir la lliga, però sí que serà una bona ocasió perquè els blaugrana es posin a prova contra un rival que ha mostrat un gran potencial. Els dos conjunts han guanyat els sis partits que han disputat i estan empatats a 18 punts. Els gallecs ocupen el lideratge per la diferència de gols.

L’entrenador del conjunt blaugrana, Edu Castro, té molt assumit que serà un enfrontament molt complicat contra un equip que està en ratxa i que ha fet un gran inici de lliga. “Hem de veure si som capaços d’imposar el factor del Palau, que ens dona un plus per la nostra afició, i sempre som un punt més valents”, comenta el tècnic. El Liceo és el màxim golejador i el segon que menys gols encaixa, mentre que el Barça és l’equip que rep menys gols i el segon que en marca més. Per aconseguir els tres punts en joc, Edu Castro diu que saben el que han de fer: “Hem de fer un partit seriós, estar molt centrats en el partit i saber per on ens poden fer mal i per on els podem fer mal nosaltres.” També té assumit que, si no aconsegueixen que les coses surtin com tenen pensat, s’hauran d’anar adaptant al que vagi passant a la pista.

Costa marcar gols

En la darrera jornada el Barça va patir molt per guanyar el Girona (4-3) i ho va aconseguir a un minut i mig del final. Els blaugrana tenen problemes per marcar gols amb facilitat en els últims partits, però en defensa havien demostrat en els tres partits anteriors tot el seu potencial i no havien encaixat cap gol a la pista del Caldes (0-1), contra l’Arenys de Munt (2-0) i contra el Vendrell (0-5). El conjunt gallec ha estat més efectiu en atac i força segur en defensa en els darrers partits. El Liceo va guanyar el Caldes en el darrer partit (7-3) i en els dos anteriors va mantenir la porteria a zero, a la pista de l’Arenys de Munt (0-4) i al seu pavelló contra el Vendrell (4-0).

EDU CASTRO

“Ve un equip que està en ratxa i que està fent un inici fantàstic en l’OK Lliga”

EDU CASTRO

“Fent les coses molt bé també pot costar molt. Crec que sabem el que hem de fer”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)