OK Lliga

Retrobar-se amb el triomf

OK Lliga. El Citylift Girona i el Corredor Mató Palafrugell volen tornar a guanyar, el primer per mantenir-se a dalt i el segon per sortir de baix

El Citylift Girona i el Corredor Mató Palafrugell volen tornar a sumar punts després d’un seguit de resultats negatius i ho intentaran fer aquesta jornada, en què juguen a casa. Els gironins s’enfronten amb el Voltregà i els empordanesos amb l’Igualada en la setena jornada de l’OK Lliga. El Palafrugell ha perdut cinc partits de manera consecutiva i el Girona ha perdut els dos darrers i fa tres jornades que no coneix la victòria. Tots dos intentaran aprofitar el fet de jugar davant l’afició per sumar punts, els empordanesos els necessiten per sortir de la zona de descens i els gironins per mantenir-se en la zona alta de la classificació.

El Girona ha encaixat dues derrotes consecutives però les dues han estat per només un gol, una a casa contra el Lleida (1-2) en el darrer segon i l’altra a la pista del Barça (4-3) a un minut i mig del final. El seu rival és el Voltregà, que ha puntuat en les dues darreres jornades però que continua en la zona baixa de la classificació i necessita continuar escalant posicions. En la darrera jornada van aconseguir puntuar per primer cop fora de casa en guanyar el Lleida a domicili (3-4).

El Palafrugell va guanyar el primer partit en el seu debut a la màxima categoria, però després ha perdut els cinc següents. Tot i això, ha fet bons partits, va plantar cara al Liceo en el seu pavelló (3-5) i va fer patir molt el Reus a domicili, cedint només al final per un curt 4-3. En la darrera jornada va perdre per la mínima el derbi de les comarques gironines a la pista del Lloret (1-0). El seu rival és l’Igualada, que és en la zona mitjana de la classificació i que ve de guanyar l’Asturhockey per 5-2. Els igualadins encara no han guanyat en els tres desplaçaments que han fet i només van poder empatar a la pista del Lleida (2-2).

TOTS DOS A CASA

Els gironins reben el Voltregà i els empordanesos juguen contra l’Igualada

El Barça es posa a prova contra el Liceo

El Barça i el Liceo, els dos millors equips de l’actual OK Lliga, s’enfronten aquesta tarda amb la primera posició en joc. Els dos equips han guanyat els sis partits que han jugat i estan empatats a 18 punts. La primera posició és per als gallecs gràcies a la diferència de gols. El Liceo és el màxim golejador i el segon equip que menys gols encaixa i el Barça és qui rep menys gols i el segon que en marca més. Les darreres jornades els blaugrana han tingut problemes per marcar gols amb facilitat i en el darrer partit van patir molt per guanyar el Girona (4-3). En defensa havien estat millor i feia tres partits consecutius que no encaixaven cap gol. El Liceo ha guanyat els darrers partits amb més comoditat (7-3 contra el Caldes en el darrer) i en els dos anteriors va mantenir la seva porteria a zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)