OK Lliga

L’Arenys no aixeca el cap

Hoquei sobre patins. El conjunt de Marc Comalat no fa gols i ahir va encaixar contra l’Alcoi la setena derrota en set jornades

ARENYS M. 1 ALCOI 3

CDE ARENYS DE MUNT:Garcia, Bolcato, Illa Galán i Roca –equip inicial–; Cusachs, Pérez, Gurri i Domènech.PAS ALCOI:Marc Grau, Oruste, Cañellas, Baieli i Roca –equip inicial–; Llisà, Martí, Cantó i Arnáez.GOLS:0-1 (14’) Llisà. 0-2 (16’) Oruste. 1-2 (33’) Cusachs. 1-3 (43’) Arnáez.ÀRBITRES:J.A. Ribó i A. Gorina. Blava a Bolcato, de l’Arenys de Munt.FALTES:9 de l’Arenys de Munt i 8 de l’Alcoi.

L’Arenys de Munt va perdre ahir contra l’Alcoi per 1-3 i continua cuer i sense haver puntuat després d’encaixar set derrotes consecutives. El gran mal dels maresmencs en aquest inici de curs és la dificultat per marcar gols perquè només n’han marcat vuit en set partits. Amb els tres punts, l’Alcoi s’enlaira a la cinquena posició i completa un inici de temporada brillant. El conjunt de Sergi Punset va marcar dos gols en menys de dos minuts mitjançant Llisa i Oruste i va arribar a la mitja part amb un 0-2. Cusachs va reintroduir de nou els locals en el partit (33’). L’1-3 marcat per Arnáez en el minut 43 va començar a reduir dràsticament les possibilitats del conjunt de Marc Comalat. A 4:27 del final, el jugador de l’Arenys de Munt Bolcato va veure una targeta blava. El visitant Oruste, però, no va marcar la directa.