OK Lliga

La lliga està molt viva

OK Lliga. El Reus Deportiu va guanyar el clàssic, va trencar la imbatibilitat del Barça Lassa i es va apropar als dos primers. Els reusencs van fer els tres gols en accions de bola aturada

REUS 3 BARÇA 2

REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–; Salvat.BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Ordóñez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Pascual, Álvarez, Barroso i Alabart.GOLS:1-0 (9’) Casanovas, de penal. 1-1 (16’) Álvarez. 2-1 (25’) Marín, de falta directa. 2-2 (26’) Pau Bargalló. 3-2 (43’) Casanovas, de penal.ÀRBITRES:G. Sandoval i M. Díaz. Van mostrar targeta blava a Pascual.FALTES:8 del Reus i 9 del Barça.

16 equips

amb propera

La victòria del Reus Deportiu contra el Barça Lassa va donar vida a l’OK Lliga, i manté la lluita en la zona alta. Els roig-i-negres van posar fi a la imbatibilitat del Barça, que va perdre el primer partit després de set victòries, i es van apropar als dos primers classificats. Els blaugrana poden perdre el lideratge si avui el Liceo guanya clarament el Girona. Els homes que entrena el tècnic Jordi Garcia van ser molt efectius en les accions de bola aturada i van marcar els dos penals i la falta directa que van tenir. Als jugadors d’Edu Castro els va faltar un punt de precisió, i a banda d’enviar diverses boles al pal, no van marcar un penal i una falta directa.

El respecte mutu entre els dos equips va presidir els primers minuts però ben aviat van arribar un parell de jugades ràpides i un xut del Barça al travesser en el minut 4 va fer que tots dos incrementessin la intensitat en atac. En el minut 8 es va assenyalar un penal contra el Reus però Càndid Ballart va aturar el xut de Lucas Ordóñez. No havia passat ni un minut quan hi va haver un altre penal a l’àrea contrària. Albert Casanovas va mostrar la seva potència i va marcar l’1-0. El Barça va començar a donar descans als seus homes i fer rotacions per mantenir un ritme alt, i poc després Pablo Álvarez va empatar. El Reus va començar a alternar la defensa en zona de rombe i la individual, i això va complicar la vida a l’atac blaugrana. En el darrer minut de la primera meitat Matías Pascual va veure la targeta blava i Raül Marín va marcar la falta directa i va fer el 2-1 amb què es va arribar al descans.

La sortida a pista dels blaugrana en el segon temps va ser fulgurant i Pau Bargalló va empatar en el primer minut. En els següents els visitants van tenir ocasions per avançar-se, la millor una falta directa que el mateix Pau Bargalló no va poder transformar i va enviar la bola al pal. El Reus tenia problemes en atac, perdia moltes pilotes i això facilitava el joc ràpid del Barça, que va acabar contagiant-se de les imprecisions del rival i durant bastants minuts el joc va ser un seguit d’anades i tornades, boles perdudes i força emoció. A set minuts del final un nou penal va donar l’oportunitat al Reus de tornar a avançar-se i Albert Casanovas no va fallar, 3-2. Els blaugrana va anar a buscar l’empat i van tancar els roig-i-negres a la seva àrea en un atac constant. El porter Càndid Ballart va pujar un graó més en la seva gran actuació, i va aturar boles complicades que van servir per assegurar la victòria del conjunt reusenc.

GRANS ATURADES

El porter local Càndid Ballart va tenir una gran actuació, sobretot en el tram final