OK Lliga

No hi ha manera

OK Lliga. El Palafrugell perd a Vic amb un gol d’Oller a 1:06 del final tot i una gran primera part (0-2) i després d’haver empatat en el 47’

VIC 4 PALAFRUGELL 3

CP VIC:Tarrés, Borja, Ordeig, Urbano i Oller –equip inicial–; Grau, Gómez, Manrubia i Sánchez.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Duran, Aldrich i Pujol –equip inicial–; Carles, Brugué, Vives i Ruiz.GOLS:0-1 (5’) Ribot.0-2 (11’) Carles. 1-2 (22’) Borja, de penal. 2-2 (27’) Ordeig. 3-2 (31’) Ordeig. 3-3 (47’) Vives. 4-3 (48’) Oller.ÀRBITRES:J. Sánchez i Q. Navales, Blava a Borja.FALTES:8 del Vic i 6 del Palafrugell.

El Palafrugell va perdre a Vic per culpa d’un gol de Jassel Oller a 1:05 del final des de mitja pista després d’haver fet una gran primera part (0-2) i acumula set derrotes seguides. Malgrat que Oller i Borja van estavellar la bola al pal, el Palafrugell es va avançar en un contraatac culminat per Ribot. Un penal comès pel local Borja –blava– va ser llançat per Carles. Tarrés va aturar la bola però el jugador del Palafrugell, serè, la va aixecar i va clavar el 0-2. Els de Xavi Garcia van amagar la bola però sense deixar de generar perill. Quan faltaven 2:34 per al descans, Borja va fer de penal l’1-2. El Vic va fer una sortida fulgurant en el segon temps. Ordeig va empatar amb un cacau exterior i ell mateix va avançar els osonencs. Quan faltaven 2:57 per al final, Pol Vives va fer el gol de l’empat, però Oller, amb un gran xut, va evitar la derrota local.