OK Lliga

El Citylift Girona es retroba amb la victòria

OK Lliga. Els gironins van superar en la segona meitat l’Asturhockey i van tornar a guanyar després de cinc jornades sense fer-ho

GIRONA 6 ASTURHOCKEY 1

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, David Gelmà, Borja Ramon, Palau i Manel Garcia –equip inicial–; Palazón, Oriol Garcia, Joan Gelmà i Daniel.ASTURHOCKEY HC:Aarón Candanedo, Alejandro López, Pedro González, Francisco Fernández i Alejandro Carmona –equip inicial–; David González, Javier González, Bernardo, Aspra i Ivan Fernández.GOLS:1-0 (21’) Palazón. 2-0 (27’) Oriol Garcia. 3-0 (29’) Oriol Garcia. 4-0 (31’) Palazón. 5-0 (45’) David Gelmà. 6-0 (48’) Borja López. 6-1 (50’) Carmona.ÀRBITRES:A. Tavera i J. Garcia.FALTES:9 del Girona i 4 de l’Asturhockey.

El Citylift Girona es va retrobar amb la victòria després de cinc jornades sense poder guanyar, en les quals només havia aconseguit dos empats. Els gironins van superar l’Asturhockey en la segona meitat i van aconseguir un resultat molt clar de 6-1. Els asturians van plantar cara en la primera meitat i es va arribar al descans amb un curt 1-0 però en la segona part el Girona va ser molt superior. L’Asturhockey va encaixar la cinquena derrota fora de casa i segueix en la zona de descens. El partit correspon a l’onzena jornada, que s’ha de disputar el 6 de desembre i es va avançar.

Els gironins no van poder inaugurar el marcador fins a quatre minuts del descans amb un gol de Marc Palazón però en els sis primers minuts de la segona meitat Oriol Garcia va fer dos gols seguits i Marc Palazón va tornar a marcar i es va arribar a un resultat de 4-0. Els homes de Ramon Benito dominaven completament el seu rival i en els darrers cinc minuts va ampliar el marcador amb gols de David Gelmà i Borja Ramon. El gol dels asturians va arribar a 42 segons del final.

L’afició del Citylift Girona va poder tornar a celebrar una victòria després que en els dos últims partits disputats a casa els gironins perdessin per la mínima contra el Lleida, i empatessin contra el Voltregà.