Més hoquei

Empat contra el líder

Hoquei sobre patins. El SHUM Frit Ravich i el Calafell van acabar el partit sense marcar cap gol i mantenen les seves posicions a la taula

SHUM 0 CALAFELL 0

SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Ferran Garcia, Presas, Roura i Pujol –equip inicial–; Font, Villares, Matas, Enriquez i Ramírez.CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Palau, Vergés, Torné i Albesa –equip inicial–; Romeu, Ortoll, Guma, Guinovart i Andreu.ÀRBITRES:X. Serra i J.A. Sanz. Targeta blava a Torné i Guma.FALTES:6 del SHUM i 8 del Calafell.COMENTARI:El SHUM Frit Ravich i el Calafell van empatar sense gols en un partit de la zona alta de la primera divisió. Els maçanetencs, quarts, van fer cedir els primers punts al líder de la categoria, tot i que cap dels dos equips va poder marcar en cap de les ocasions que van tenir. Els dos conjunts mantenen les seves posicions en la classificació. El SHUM i el Calafell van disposar de bones ocasions per marcar però no van poder superar els porters rivals. Les més clares van ser les jugades de bola aturada que van desaprofitar. Els maçanetencs van tenir una falta directa en la primera meitat però Ferran Garcia no va poder marcar. En l’inici de la segona meitat va ser el Calafell el que va disposar d’un penal però tampoc va marcar. A només sis minuts del final el SHUM va tenir una altra gran ocasió en una nova falta directa. Roger Presas tampoc va poder inaugurar el marcador i el 0-0 inicial es va mantenir fins al final del partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)