OK Lliga

El Girona es posa a prova contra el Noia

Hoquei sobre patins. Els gironins es volen consolidar a casa contra un equip que vol recuperar la regularitat en l’OK Lliga

El Citylift Girona afronta aquesta nit (21 h) un partit molt complicat a casa contra el Noia Freixenet en el qual es posarà a prova contra el sisè classificat. Els gironins són els quarts de l’OK Lliga amb els mateixos punts que els de Sant Sadurní, però han pujat a aquest lloc perquè han jugat un partit avançat i l’ha guanyat.

Els homes de Ramon Benito intentaran consolidar-se a casa i evitar cedir més punts. Després d’una derrota contra el Lleida i un empat contra el Voltregà el Girona va guanyar l’Asturhockey en el partit avançat. El Noia intenta recuperar la regularitat que el van situar tercer fa unes jornades, però ara ha encadenat dos partits sense guanyar.

El Palafrugell, demà

El Corredor Mató Palafrugell jugarà demà (21 h) a casa contra un sorprenent Lleida que s’ha situat en la cinquena posició. Els empordanesos estan a la zona de descens i necessiten victòries per apropar-se a les posicions de salvació. En la darrera jornada va perdre per la mínima a Vic i novament va estar a punt de puntuar. Contra els lleidatans tornaran a lluitar i esperen que aquest cop el resultat sigui favorable. El Lloret Vila Esportiva va jugar el seu partit dissabte i va perdre a la pista del Caldes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)