OK Lliga

La distància de Lleida a Palafrugell, un abisme

Hoquei sobre patins. Els lleidatans confirmen el seu bon començament a la pista dels baixempordanesos, que van fallar un penal amb 0-1

PALAFRUGELl 0 lleida 3

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Duran, Aldrich i Ruiz –equip inicial–; Carles, Brugué, Vives, Pujol i Romero.ICG SOFTWARE LLEIDA:L. Tomàs, Cañellas, Giménez, A. Tomàs i Creus –equip inicial–; B. Di Benedetto, R. Di Benedetto, C. Candanedo, Mataix i Mola.GOLS:0-1 (22’) Creus, 0-2 (26’) R. Di Benedetto, 0-3 (42’) Creus.ÀRBITRES:Ribó Navarro i Soler Miralles. Blava a Rubén Ruiz.FALTES:9 del Palafrugell i 5 del Lleida.

El duel al Municipal de Palafrugell va posar de manifest ahir al vespre la distància que hi ha, ara, entre els dos equips que s’hi enfrontaven: un abisme. Els lleidatans van confirmar el seu bon començament i tanquen la novena jornada de l’OK Lliga en quart lloc, mentre que el Corredor Mató, en el seu debut a la categoria, veu com amb un triomf i vuit derrotes la permanència és a set punts.

Xixi Creus va fer el 0-1 al 22’ i, en el darrer minut de la primera part, David Carles va desaprofitar un penal. En el primer minut de la segona, Roberto Di Benedetto va enfonsar els locals i, a vuit per al final, Creus va tancar el resultat.