Més hoquei

Cedeix un empat

Hoquei sobre patins. El SHUM Frit Ravich no va poder guanyar a la pista del Sant Cugat, un equip de la zona de descens, tot i tenir un 0-2

SANT CUGAT 2 SHUM 2

PHC SANT CUGAT:Toda, Farnés, David Martínez, Borja Ferrer, Gilabert, Claramunt, Serrallonga, Maideu i Gisbert.SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Ferran Garcia, Villares, Presas i Pujol –equip inicial–; Roura, Font, Enríquez i Ramírez.GOLS:0-1 (17’) Roura. 0-2 (35’) Presas. 1-2 (40’) David Martínez. 2-2 (41’) David Martínez.ÀRBITRES:J. Rovira i M. Soler.FALTES:8 del Sant Cugat i 8 del SHUM.COMENTARI:El SHUM Frit Ravich no va poder guanyar a la pista del Sant Cugat tot i tenir un 0-2 al seu favor en la segona meitat. Els locals, que ocupen una plaça en la zona d’ascens de la primera divisió, van saber reaccionar a temps i mantenen la tercera plaça. Els maçanetencs ocupen la quarta posició amb dos punts menys que el seu rival. Eloi Roura va avançar al SHUM en la primera meitat i els locals van disposar d’un penal per empatar, però el van desaprofitar. En la segona meitat, Roger Presas va ampliar l’avantatge (0-2) dels selvatans. El Sant Cugat no volia cedir contra un rival directe en la lluita per pujar a l’OK Lliga i va reaccionar a temps. David Martínez va marcar dos gols en els darrers deu minuts i va empatar el partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)