OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Reacció estèril del Palafrugell

Ok Lliga.Es va mantenir dins del partit tot i que perdia primer per 0-2 i després per 2-5

PALAFRUGELL 4 NOIA 5

PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Pujol i Ruiz -equip inicial-; Carles, Vives, Duran i Aldrich.NOIA FREIXENET:Fernández, Esteller, Del Amor, Roca i Llorca -equip inicial-; Casas, Mendes, Xaus i Aragonès.GOLS:0-1 (2’) Llorca. 0-2 (7’) Roca. 1-2 (8’) Pujol. 2-2 (12’) Ribot. 2-3 (22’) Mendes. 2-4 (27’) Casas, de falta directa. 2-5 (33’) Roca. 3-5 (44’) Aldrich. 4-5 (49’) Pujol, de falta directa.ÀRBITRES:Á. de la Hera i X. Buixeda. Blava a Brugué.FALTES:14 el Palafrugell i 8 del Noia.

El Palafrugell no va poder consolidar la reacció després d’haver guanyat a la pista del Voltregà tot i lluitar fins al darrer segon amb orgull. El Noia va sumar amb solvència els tres punts. Els de Pere Varias es van avançar per 0-2 de seguida, però els de Xavi Garcia van empatar (2-2). El mal per als locals va ser no poder arribar al descans amb el 2-2. Mendes va desfer la igualada (2-3). A més, el Palafrugell va cometre la desena falta aviat; Casas, l’especialista, va establir el 2-4 i Roca va fer el 2-5. Aldrich va disposar d’un penal per als locals que no va aprofitar, però ell mateix va fer el 3-5. Casas no va marcar la directa en la blava a Brugué i Mendes tampoc no en va transformar una altra de directa en la quinzena dels locals. En canvi, Pujol fer el quart del locals de falta directa a set segons del final.