Lliga Europea

El Reus presenta les seves credencials a la pista de l’Oliveirense

Lliga europea. Va controlar el seu rival en la segona part i es va situar primer del grup

OLIVEIRENSE 3 REUS 6

UD OLIVEIRENSE:Puigbí, Araújo, Moreira, Bargalló, Selva, Souto, Cancela, Barreiros, Burgaya i Pinho.REUS DEPORTIU:Ballart, Escala, Tella, Salvat, Bancells, Casanovas, Torra, Marín, Rodríguez i Matilla.GOLS:1-0 Barreiros. 1-1 Torra. 1-2 Rodríguez (descans). 1-3 Torra. 2-3 Barreiros. 2-4 Marín. 2-5 Marín, de falta directa. 3-5 Cancela. 3-6 Casanovas, de penal.ÀRBITRES:Alessandro Eccelsi i Filippo Fronte (Itàlia).COMENTARI:El Reus Deportiu va aconseguir una important victòria a la pista de l’Oliveirense portuguès, i va presentar les seves credencials en la lluita per revalidar el seu títol de la lliga europea. Els reusencs van derrotar el subcampió de la màxima competició europea, i tot i haver disputat un partit menys ja s’han situat en la primera posició del seu grup. El conjunt roig-i-negre va haver de remuntar un gol en els primers minuts dels portuguesos, i primer Marc Torra i després Àlex Rodríguez van situar l’1-2 en el marcador amb el qual es va arribar al descans. En la segona meitat, el Reus va saber controlar el partit i Marc Torra va marcar el seu segon gol, però Ricardo Barreiros va tornar a ajustar el marcador a onze minuts pel final (2-3). L’encert de cara a gol de Raúl Marín va aparèixer en els darrers cinc minuts, i va marcar dols gols i va sentenciar el partit. En els darrers instants Albert Casanovas va completar el result en transformar un penal.