OK Lliga

El Corredor Mató Palafrugell empata contra l’Asturhockey

OK Lliga. Es va avançar, li van remuntar i va anivellar el partit a dos minuts del final

ASTURHOCKEY 2 PALAFRUGELL 2

ASTURHOCKEY:Aarón Candanedo, Alejandro López, Pedro González, Francisco Fernández i Carmona –equip inicial–; David González, Javier González, Bernardo, Aspra i Ivan Fernández.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Pujol i Ruiz –equip inicial–; Duran, Aldrich, Pol Vives, David Carles i Romero.GOLS:0-1 (10’) Duran. 1-1 (18’) Bernardo. 2-1 (41’) Aspra. 2-2 (48’) Aldrich.ÀRBITRES:G. Saldoval i D. Cantos.FALTES:7 de l’Asturhockey i 10 del Palafrugell.COMENTARI:El Corredor Mató Palafrugell va tornar a puntuar fora de casa i en aquesta ocasió ho va fer a la pista de l’Asturhockey, un rival directe en la lluita per no baixar de categoria. Els empordanesos van aconseguir l’empat a dos minuts del final i segueixen ocupant una de les places de descens. Els asturians van disposar d’un penal en els primers minuts que no van transformar i poc després Jonathan Duran va avançar el seu equip (0-1). L’Asturhockey va reaccionar, va poder empatar abans del descans i es va avançar en el marcador ben entrada la segona meitat (2-1). El Palafrugell va fer la desena falta a dos minuts del final del partit però l’Asturhockey no va poder marcar la falta directa i sentenciar el partit. Els empordanesos ho van aprofitar i en la jugada següent Xavier Aldrich va marcar el gol de l’empat.