Lliga Europea

El Vic empata contra La Vendéenne i segueix cuer del grup

Lliga europea. Els osonencs van sumar el primer punt aquesta temporada a Europa

LA VENDÉENNE 1 VIC 1

LA VENDÉENNE:Bonnaud, Salvadó, Posito, Hernández, David, Nicolezeau, Gefflot, Llobet, Erwan Debrouver i Lilian Debrouver.CP VIC:Tarrès, Ordeig, Borja López, Oller i Manrubia –equip inicial–; Urbano, Carles Sánchez, i Raurell.GOLS:1-0 (10’) Hernández. 1-1 (40’) Borja López.ÀRBITRES:Roland Eggimann i Urs Dornbiever (Suïssa).FALTES:6 de La Vendéenne i 10 del Vic.COMENTARI:El Vic va empatar en la seva visita a la pista del conjunt francès de La Vendéenne però segueix en la darrera posició del seu grup de la lliga europea. Després de les tres primeres jornades els osonencs estan a cinc punts de la segona plaça, que classifica per als quarts de final. El Vic havia perdut els dos primers partits i per fi va poder sumar el primer punt en la lliga europea aquesta temporada. Ni el conjunt francès ni el català havien pogut puntuar en les dues primeres jornades i necessitaven la victòria. Va ser La Vendéenne el que va aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol del jugador català Josep Hernández en el minut 10 de partit. No va ser fins a la segona meitat, a deu minuts del final, que els osonencs van aconseguir el gol de l’empat. Va ser obra de Borja López, un jugador que va militar diverses temporades en el conjunt francès.