OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

Puntuant fora de casa

Hoquei sobre patins. El Corredor Mató Palafrugell ha sumat punts en els dos darrers desplaçaments. El tècnic, Xavier Garcia, diu que estan animats i disposats a lluitar per la permanència

Els dos darrers desplaçaments del Corredor Mató Palafrugell en l’OK Lliga han estat positius i ha tornat a casa amb valuosos punts. Fa deu dies els empordanesos van guanyar a la pista del Voltregà (1-2) i aquest dissabte van empatar en la visita a Astúries contra l’Asturhockey (2-2). La victòria a Sant Hipòlit va posar fi a una ratxa negativa de vuit derrotes consecutives. El Palafrugell continua en zona de descens però s’ha apropat una mica a les posicions de permanència.

L’entrenador de l’equip, Xavier Garcia, dona importància a aquests resultats i als punts aconseguits però té molt clar que “ni abans estàvem tan malament ni ara estem tan bé”. El tècnic era conscient ja a principi de temporada que els tocaria estar en aquestes posicions, i afirma que lluitaran per la permanència fins a final de la temporada. La seva preocupació és no quedar despenjats en la zona baixa de la taula i de moment sembla que ho estan aconseguint ja que ara estan a només tres punts de la primera plaça de salvació, que ocupa el Lloret.

Als empordanesos els queden tres partits per acabar la primera volta –a la pista del Girona en un derbi de les comarques gironines, a casa contra el Vendrell i a la pista de l’Arenys de Munt–, i el seu tècnic opina que un cop acabi la primera volta veuran exactament com estan les coses. “Faltarà una segona volta que es farà llarga, hi haurà equips que punxaran i altres que remuntaran”, diu Xavier Garcia, i comenta que si fan una bestiesa i puntuen en els tres partits que queden per acabar la primera volta pujaran molts llocs en la classificació, ja que tot està molt igualat.

Patiment de debutant

El Palafrugell s’ha estrenat aquesta temporada en l’OK Lliga, i jornada a jornada, i partit a partit, els toca “anar aprenent, anar aprenent”. Xavier Garcia explica que l’equip està content de com van les coses, i la moral és alta. Afirma que aquests tres punts que han sumat en les darreres jornades els han confirmat que no estan fent les coses malament. “Amb tres voltes estic convençut que ens en sortiríem, amb dues ja ho veurem”, hi afegeix.

L’entrenador del Palafrugell reconeix que l’adaptació a la màxima categoria estatal és el problema, i diu que competeixen amb equips professionals que juguen a Europa. “És una barreja de coses, tens la sensació que no estàs en la mateixa lliga i cada un té competicions diferents, partits diferents i entrenaments diferents. Cada setmana veus gent que fa uns quinze o vint anys que juga a l’OK Lliga i això es nota molt” manifesta Xavier Garcia.

DARRERS LLOCS

“Estem on estem, i estarem aquí lluitant fins al final de la temporada”

ANIMATS

“La moral és més que alta. El que diem passa, i això ens reforça com a equip”

DESPLAÇAMENTS

4
punts
ha aconseguit el Palafrugell fora de casa, dels 7 que ha sumat en els 12 primers partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)