OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Reus ha de suar a Lloret

OK Lliga. Va haver de remuntar i no va tenir clara la victòria fins als darrers segons

LLORET 3 REUS 4

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Rubén Fernández, Gallardo, Patau, Sabe i Perarnau.REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–; Salvat, Àlex Rodríguez, Escala, Tella i Matilla.GOLS:0-1 (2’) Marín. 1-1 (2’) Plaza. 2-1 (4’) Marc Grau, de falta directa. 2-2 (15’) Salvat. 2-3 (17’) Marín, de falta directa. 2-4 (19’) Torra. 3-4 (39’) Plaza.ÀRBITRES:O. Valverde i A. Gómez. Targeta blava a Àlex Grau, Marc Grau, Gallardo, Casanovas i Marín.FALTES:13 del Lloret i 8 del Reus.

El Reus Deportiu va haver de treballar molt i suar de valent per aconseguir la victòria en la visita a la pista del Lloret Vila Esportiva. Els primers minuts van ser molt intensos, ja que els reusencs es van avançar amb un gol de Raúl Marín en el minut 2, però tot just servir de centre els lloretencs van empatar amb un xut llunyà de David Plaza. Dos minuts després Marc Grau va fer avançar els locals transformant una falta directa. El Reus va començar a controlar el joc i Joan Salvat i Raúl Marín, de falta directa, van capgirar el resultat marcant dos gols en dos minuts. Marc Torra va situar el 2-4 abans del descans.

En la segona meitat Ferran Serra va aturar una falta directa a Raúl Marín i els dos equips van tenir bones ocasions. A onze minuts del final David Plaza va fer el 3-4 i va ajustar el partit. Els lloretencs van buscar l’empat i van tenir ocasions, però el Reus va saber mantenir el resultat a favor seu i va aconseguir una treballada victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)