OK Lliga

El Noia s’imposa al Vendrell en un duel d’estils

Hoquei patins. Els locals, amb un joc ràpid, van ser més efectius

NOIA 2 VENDRELL 1

NOIA FREIXENET:Fernández, Esteller, Roca, Llorca, Aragonès –inicial–; Del Amor, Mendes, Xaus i Casas.VENDRELL:Camps, Rodríguez, Mitjans, Navarro, Fernández –inicial–; Ferrer, Casado i Ferrer.GOLS:1-0 (4’) Llorca. 1-1 (19’) Ferrer. 2-1 (20’) Roca.ÀRBITRES:Melero i Sandoval.FALTES:9 del Noia i 6 del Vendrell.COMENTARI:El Noia va aconseguir la victòria per la mínima contra el Vendrell en l’últim partit de la dotzena jornada de lliga. Els dos equips van buscar la porteria contrària i van disposar de bones ocasions perquè el marcador fos més vistós, però les defenses es van imposar per sobre de les davanteres i el partit es va tancar amb només tres gols. El Noia va desplegar un joc ràpid, mentre que el Vendrell va preferir protegir la bola i exhaurir el temps per buscar una ocasió de gol. Amb el seu estil, els locals van tenir més ocasions. En el quart minut, Llorca avançava el Noia. Poc abans del descans, el Vendrell aconseguia empatar per mitjà de Ferrer, però amb prou feines havien passat uns segons que Roca tornava el domini del marcador al Noia. El resultat ja no va canviar en el segon temps, per bé que els dos equips, que van continuar fidels al seu estil, van disposar d’ocasions per marcar. L’efectivitat dels dos porters sota els tres pals va ser un dels motius pels quals els gols ja no van arribar.