OK Lliga

Derbi de la permanència

OK Lliga. El Citylift Girona i el Corredor Mató Palafrugell s’enfronten en un duel inèdit i molt important en la seva lluita per aconseguir mantenir-se

El Citylift Girona i el Corredor Mató Palafrugell disputen el seu primer derbi de les comarques gironines a l’OK Lliga. Els dos equips arriben a aquest enfrontament amb tots els seus sentits centrats en la lluita per aconseguir la permanència a la màxima categoria i molt conscients que el seu rival és molt directe en aquesta lluita. El tècnic dels gironins, Ramon Benito, diu que el Palafrugell és un equip perillós, molt complicat de guanyar i que ells han de fer-se forts a casa. Ramon Benito té clar que l’objectiu és salvar-se tan aviat com sigui possible i que un triomf contra l’equip que marca el descens els podria donar un bon marge de punts. L’entrenador del Palafrugell, Xavier Garcia, comenta que els gironins han muntat un molt bon equip i que tenen més experiència que ells a l’OK Lliga. En els dos darrers partits fora de casa els empordanesos han puntuat, i el seu tècnic diu que el que han de fer és estar dins del partit i competir fins al final. Els últims minuts dels darrers partits han estat complicats pels gironins, i en l’últim a Alcoi van encaixar el gol de la derrota en el darrer segon i en un xut des de la pista contrària. Ramon Benito diu que va ser una experiència més, que espera que no torni a passar i que l’únic que poden fer és aprendre i estar concentrats fins al segon zero.

El Citylift Girona ocupa la novena posició amb quinze punts. El seu objectiu des de l’inici de la lliga és assolir la permanència però, gràcies a la bona trajectòria que està fent es pot trobar un premi a mitja competició, classificar-se per la copa. L’entrenador del conjunt gironí, però, diu que en aquests moments no pensen a entrar a la copa i que només estan centrats a guanyar els tres punts en joc del derbi contra el Corredor Mató Palafrugell. Els empordanesos també tenen una sola cosa en ment: sortir de la zona de descens, ja que ara són catorzens. En els seus dos últims desplaçaments, l’equip de Xavier Garcia ha puntuat i ara és a només tres punts –una victòria– de la primera posició de permanència, que ocupa el Lloret Vila Esportiva.

RAMON BENITO

“El partit més important és el del Palafrugell. No hem de mirar més endavant”

XAVIER GARCIA

“El Girona ha muntat un bon equip. Nosaltres hem de competir fins al final”

El Lloret Vila Esportiva vol puntuar a Alcoi

El Lloret Vila Esportiva té un desplaçament complicat a la pista de l’Alcoi, un equip que està fort a casa i només ha perdut contra el Liceo, tot i que ha empatat enfront el Vendrell i el Caldes. Els lloretencs tenen una assignatura pendent fora de casa, ja que dels sis partits que han jugat lluny del seu pavelló han tornat amb sis derrotes; tres van ser per la mínima diferència d’un gol. El cert és que encara no han sumat cap punt a domicili i tenen moltes ganes de fer-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)