OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Barça Lassa sentencia en els dos últims minuts

OK Lliga. Els blaugrana no es van poder distanciar de l’ICG Software Lleida fins que Pablo Álvarez va marcar dos gols molt seguits en el tram final

BARÇA 4 LLEIDA 1

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Pascual, Álvarez i Pau Bargalló –equip inicial–; Ordóñez, Barroso, Alabart, Joseph i Egurrola.ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Giménez, Andreu Tomàs i Creus –equip inicial–, Bruno di Benedetto, Roberto di Benedetto, Candanedo, Mataix i Mola.GOLS:1-0 (5’) Álvarez. 1-1 (24’) Roberto di Benedetto. 2-1 (26’) Pau Bargalló. 3-1 (48’) Álvarez. 4-1 (50’) Álvarez.ÀRBITRES:R. Fernández i A. Veiga. Van mostrar targeta blava a Joan Cañellas.FALTES:8 del Barça i 9 del Lleida.

El Barça Lassa va derrotar l’ICG Software Lleida i es va situar en la primera posició provisional en espera que el Liceo jugui demà el seu partit. Els blaugrana no van poder sentenciar el partit fins als dos darrers minuts, quan Pablo Álvarez va marcar dos gols seguits en accions molt ràpides. El Lleida va plantar cara i va tenir possibilitats d’empatar.

Els blaugrana van sortir a la pista amb molta intensitat i van anar a buscar la porteria contrària amb decisió. En els primers dos minuts ja havien enviat dues boles al pal, i en el minut 5 Pablo Álvarez va inaugurar el marcador després d’una gran assistència de Pau Bargalló. El Lleida va assimilar bé el gol en contra tan aviat, va reajustar la seva defensa i a mesura que van anar passant els minuts va tenir ocasions i va complicar les evolucions en atac dels blaugrana. En els darrers deu minuts de la primera meitat el Barça va veure com els visitants agafaven el control del joc i quan faltava un minut i mig per acabar la primera meitat va arribar el gol de l’empat. Bruno di Benedetto va iniciar un contraatac, va passar la bola al seu germà bessó Roberto i aquest va empatar (1-1).

Només de començar la segona meitat Pau Bargalló va fer el 2-1 sortint des de darrere la porteria. El segon i el quart classificat volien els punts i en els següents minuts van deixar clares les seves intencions. Els porters Sergi Fernández i Lluís Tomàs van fer bones aturades i cada equip va enviar una bola al pal. En els darrers minuts els lleidatans van buscar l’empat i els blaugrana van trobar una mica més d’espais per atacar. Pablo Álvarez no ho va desaprofitar, va fer dos gols i va sentenciar.