Lliga Europea

Per consolidar el lideratge

Hoquei sobre patins. El Reus Deportiu rep el Viareggio en el partit ajornat de la lliga europea, que ha de jugar a Sant Sadurní d’Anoia

Consolidar la primera posició del grup A de la lliga europea amb una victòria és l’objectiu del Reus Deportiu en el partit que juga avui contra el Viareggio italià. L’enfrontament es disputarà al pavelló olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia (20 h) perquè els roig-i-negres tenen tancada la seva pista per un partit. L’enfrontament correspon a la primera jornada i s’havia d’haver jugat el 4 de novembre, però els italians no van fer el desplaçament per problemes amb l’avió i es va ajornar. El comitè europeu va decidir la data del 30 de desembre i això ha molestat molt el Reus Deportiu, ja que han tingut un inici de temporada molt carregat de partits –serà el 27è–, i havien planificat donar una mica de descans a la plantilla en aquestes festes de Nadal.

Malestar amb la CERS

La presidenta de l’entitat, Mònica Balcells, va mostrar el seu malestar amb el comitè europeu per tal com va anar tot aquest ajornament. Primer perquè altres equips de la mateixa regió italiana que el Viareggio sí que van fer el desplaçament en el seu moment i van jugar, tot i els problemes de cancel·lació de vols a l’aeroport de Pisa. El club també està enfadat per la data triada, amb la qual el Reus no està gens d’acord però l’ha hagut d’acceptar. Els socis del Reus i els del Noia tenen l’entrada lliure i el club roig-i-negre també ha anunciat que el partit es podrà seguir per YouTube.

Aquesta temporada els reusencs i els italians ja s’han enfrontat en la semifinal de la copa Continental, que va guanyar el Reus (2-1). En la lliga italiana el Viareggio ocupa la tercera posició –ha jugat un partit menys– i ha guanyat els darrers sis partits de lliga. En la lliga europea els italians van empatar a casa contra l’Oliveirense portuguès i van guanyar a la pista de l’Iserlohn alemany.

L’entrenador del Reus, Jordi Garcia, diu que el partit serà complicat i que ells han de ser el Reus, i sortir a guanyar. Respecte a la data en què s’ha de jugar, Jordi Garcia comenta que ja ho han deixat enrere: “Entenc que l’enuig per haver-nos condicionat les vacances que necessitàvem i que tothom tenia planificades ja l’hem paït i no s’hi pot fer res. Hem d’intentar ser al màxim de professionals, al màxim d’ambiciosos i anar pels tres punts.”

EL PROTAGONISTA

Estem molt concentrats, sabem el que ens hi juguem. No hi ha excusa. No hi ha res més que el fet que hem de guanyar
És un partit molt complicat contra un rival directe que sap jugar aquests tipus de partits
Jordi Garcia
ENTRENADOR DEL REUS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)