Més hoquei

Hoquei sobre patins

Tres campiones del món a l’equip

Aquest any 2017 tres jugadores de l’equip femení del Voltregà, Natasha Lee, Berta Tarrida i Teresa Bernadas, han guanyat el títol mundial d’hoquei sobre patins formant part de la selecció espanyola, i una altra ha estat subcampiona amb l’Argentina, Adriana Gutiérrez. Per primera vegada els esports dels patins sota la cobertura de la federació internacional (FIRS) han disputat els World Roller Games a la localitat xinesa de Nanjing, en què s’han agrupat en els mateixos dies tots els campionats mundials dels esports de les rodetes. En el mundial femení d’hoquei sobre patins l’equip femení del CP Voltregà va tenir quatre representants en dues seleccions diferents i totes quatre van disputar la final i van pujar al podi. Berta Tarrida, Teresa Bernadas i Natasha Lee es van penjar la medalla d’or amb la selecció espanyola, i Adriana Gutiérrez es va emportar la plata amb l’Argentina. La portera Teresa Bernadas havia fitxat aquest mateix estiu pel conjunt osonenc i pràcticament el primer que va fer com a jugadora del Voltregà va ser participar en el mundial i guanyar-lo. Teresa Bernadas, Natasha Lee i Berta Tarrida van tenir un paper important a l’hora de portar a Espanya a la final, en què es van trobar el combinat argentí on hi havia la seva companya de club Adriana Gutiérrez. La final va ser molt disputada, amb alternatives, i es va arribar al final del partit amb un empat (4-4). La pròrroga, sense gol d’or, va decidir el títol a favor de la selecció espanyola per 7-5 i Natasha Lee, Berta Tarrida i Teresa Bernadas van guanyar el títol i la medalla d’or, mentre que l’equip argentí amb Adriana Gutiérrez es va haver de conformar amb la de plata.

QUATRE EN LA FINAL

Adriana Gutiérrez va ser subcampiona mundial amb l’Argentina

El Reus va guanyar la lliga europea masculina

El Reus Deportiu és l’altre equip català que ha guanyat la lliga europea i ha tingut campions mundials, en el seu cas masculins, aquest 2017. Els roig-i-negres van guanyar la final de la màxima competició europea contra l’Oliveirense portuguès per 4-1. Els reusencs han completat un bon any, tot i que, a banda de la lliga europea, només van guanyar la lliga catalana a l’inici d’aquesta nova temporada, i en la majoria de competicions van ser segons. Va passar en l’OK Lliga, on els va superar el Barça, i el mateix rival els va vèncer en la final de copa (4-3). En els darrers mesos el Reus Deportiu ha disputat la copa Continental i ha perdut la final contra l’Oliveirense (7-4), i la copa Intercontinental, en què ha estat superat pel Benfica (5-3), també de Portugal. Com el Voltregà femení, el Reus té a les seves files campions mundials en els World Roller Games. En el seu cas són dos, Albert Casanovas i Raúl Marín. Tots dos van formar part de la selecció espanyola que va guanyar el títol contra Portugal en una final molt disputada que va acabar amb un empat a tres gols i que es va decidir en els penals (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)