Lliga Europea

hoquei patins

barça

El comitè europeu no ha decidit res sobre Gual

Hoquei sobre patins. El jugador del Barça va ser expulsat el 9 de desembre a Lisboa i l’organisme encara no ha determinat la sanció

El Barça no podrà disposar dissabte al Palau contra el Benfica (19 h / Barça TV) del seu cervell, Marc Gual, que va ser expulsat amb vermella directa en el darrer partit de la primera volta de la fase prèvia de la lliga europea a la pista portuguesa (4-8). L’equip blaugrana, però, encara no sap quina sanció ha imposat el comitè de competició europeu al jugador, que en el millor del casos haurà de complir un partit de sanció. El partit es va jugar el dia 9 de desembre. Gual hauria colpejat amb l’estic al cap Diogo Rafael a la sortida d’un blocatge. El Barça vol saber la sanció per estudiar si hi presenta un recurs. Ara mateix, falten tres jornades per acabar la primera fase i l’equip, si no passa res d’estrany, té un peu i mig en els quarts, amb nou punts. El Benfica, a més, va empatar a la pista del Forte i té tan sols quatre punts, els mateixos que l’equip italià. El triomf, per tant, classificaria l’equip d’Edu Castro per als quarts, tot i que si el Forte no falla contra el Montreux encara no tindria assegurada la primera plaça. L’altre gran duel és el Reus-Oliverense (20 h). En l’anada, els del Baix Camp van vèncer a Oliveira de Azeméis (3-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)