OK Lliga

El Palafrugell treballa i busca els punts, però perd

OK Lliga. Es va avançar a la pista del Caldes en l’inici de la segona meitat però els locals van reaccionar i van capgirar el desavantatge

CALDES 3 PALAFRUGELL 1

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, Rosa i Alexandre Acsensi –equip inicial–; Rovira, Roger Acsensi, Blanqué, Ricart i Sierra.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Pujol, i Ruiz –equip inicial–; David Carles, Pol Vives, Aldrich i Romero.GOLS:0-1 (27’) Pol Vives. 1-1 (33’) Rovira. 2-1 (37’) Alexandre Acsensi. 3-1 (40’) Rovira.ÀRBITRES:R. Fernández i M. Lapedriza. Targeta blava a Aldrich i Ruiz.FALTES:12 del Caldes i 12 del Palafrugell.

El Corredor Mató Palafrugell va treballar i va buscar els punts a la pista del Caldes però una altra vegada va perdre el partit i va sortir derrotat. Els empordanesos van saber controlar el rival en la primera meitat i en l’inici de la segona es van avançar en el marcador, però els vallesans van saber refer-se i van capgirar el partit per aconseguir una victòria que els allunya una mica més de la zona perillosa.

El Palafrugell i el Caldes van tenir ocasions en la primera meitat i cada un va enviar una bola al pal. La resta de bones accions d’atac van ser aturades pels dos porters, el local Cesc Campor i el visitant Marcel Luzón, i es va arribar al descans amb el resultat inicial de 0-0.

En la segona meitat Pol Vives va marcar en els primers minuts i va avançar els empordanesos. Els calderins van reaccionar ràpidament i Xavier Rovira va empatar sis minuts després. Els locals no van afluixar i uns minuts després Alexandre Acsensi va capgirar el partit en fer el 2-1. A deu minuts del final Xavier Rovira va sentenciar amb el 3-1. En els últims minuts el Palafrugell va tenir alguna ocasió com una falta directa que Gerard Pujol no va transformar. En els darrers tres minuts Xavier Aldrich i Rubén Ruiz van veure la targeta blava i el Palafrugell es va quedar amb dos homes de camp i el porter i ja no va poder fer res.