Més hoquei

HOQUEI PATINS

La mala ratxa, desencadenada.

El SHUM Frit Ravich ja té el descens només a un punt, que marca el Sant Feliu, contra qui va perdre fa un mes (6-3) i continua sense guanyar –l’última victòria va ser el 28 d’octubre, quan va completar el tres de tres a l’inici de la 1a divisió– després de perdre 3-4 amb el Vilafranca. Gabriel Villares va igualar el gol inicial visitant en el minut 16 amb l’empat a 1 i Eloi Roura va fer el mateix amb el 2-2 en el 18 després de l’1-2 del Vilafranca, que en la segona meitat va situar-se 2-4. Rodri va fer el 3-4 en l’últim minut de partit.