OK Lliga

hoquei sobre patins

ok lliga

El Lloret torna a guanyar a casa

OK Lliga. Va superar un rival directe, el Vic, i s’allunya de la zona de descens

LLORET 2 VIC 1

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Rubén Fernández, Gallardo, Farré, Patau i Perarnau.CP VIC:Burgaya, Ordeig, Borja López, Oller i Tirso Gómez –equip inicial–; Urbano, Albert Grau, Manrubia, Carles Sánchez i Raurell.GOLS:1-0 (33’) Àlex Grau. 2-0 (35’) Marc Grau, de falta directa. 2-1 (50’) Tirso Gómez.ÀRBITRES:A. Gómez i A. Gorina. Van mostrar targeta blava a Tirso Gómez.FALTES:13 del Lloret i 5 del Vic.

El Lloret Vila Esportiva es va retrobar amb la victòria al seu pavelló i va sumar tres punts importants que l’allunyen de la zona de descens. Va superar un rival directe, el Vic, en un partit que va solucionar amb dos gols en dos minuts en l’inici de la segona meitat. Els lloretencs havien encadenat tres derrotes seguides a casa. El primer temps va ser anivellat i els osonencs van tenir més possessió de la bola, però els lloretencs van estar molt bé en defensa. En la segona meitat va arribar l’encert de cara a porteria dels lloretencs. Àlex Grau va marcar en un contraatac i dos minuts després el seu germà bessó Marc Grau va fer el 2-0 de falta directa. El Vic també va tenir les seves ocasions en el segon temps, però el porter local, Ferran Serra, va aturar una falta directa a Tirso Gómez. En l’últim minut un xut llunyà del mateix Tirso Gómez va significar el 2-1. Quedaven 28 segons per al final i els lloretencs van saber aguantar la bola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)