Més hoquei

El SHUM necessita aixecar el cap

Hoquei sobre patins. Els maçanetencs tanquen la primera volta de la primera divisió visitant el Vilanova i una altra ensopegada els podria fer entrar en la zona de descens

El SHUM Frit Ravich necessita retrobar-se amb la victòria i aixecar el cap si no vol acabar la primera volta de la primera divisió en les posicions de descens. Els maçanetencs ocupen l’onzena plaça, la primera de permanència, amb 13 punts, i només en tenen un més que el Sant Feliu, que és el primer equip que baixaria.

En aquesta darrera jornada de la primera volta el SHUM visita el Vilanova –vuitè amb 17 punts–, mentre que el Sant Feliu juga a casa contra el Rivas, el cuer, i si guanya podria superar els maçanetencs.

El SHUM ha encadenat nou partits sense conèixer la victòria i ha passat de la segona posició –va guanyar els tres primers partits– a l’onzena. Els selvatans visiten el Vilanova i en els seus desplaçaments només van aconseguir una victòria a la pista del Jolaseta, mentre que van empatar a Tordera i a Sant Cugat, i van perdre a les pistes de l’Alcobendas i del Sant Feliu. En la darrera jornada els maçanetencs van ser derrotats a casa pel Vilafranca per la mínima (3-4).

El Vilanova va perdre a la pista del Taradell per un ajustat 2-1. Davant del seu públic els vilanovins estan forts i han aconseguit tres victòries i dos empats, i només van perdre un partit contra l’Alpicat (2-4).

Els maçanetencs són el cinquè equip més golejador (40 gols) i tenen a les seves files el segon jugador que més gols fa de la categoria, Roger Presas, amb 15. Per contra, també són el cinquè equip més golejat (40 gols), empatats amb dos equips més. El SHUM només ha guanyat tres partits i ha aconseguit quatre empats. De les cinc derrotes encaixades, quatre van ser per la mínima diferència d’un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)