OK Lliga

Lluita a la zona alta, el Noia rep el Reus

Hoquei sobre patins. Els dos primers de l’OK Lliga, el Liceo i el Barça, visiten equips en llocs de descens, l’Asturhockey i el Palafrugell

L’enfrontament entre el Noia i el Reus Deportiu –quart contra tercer– que es jugarà demà és el partit més destacat de la dissetena jornada de l’OK Lliga. Els dos equips estan separats per set punts i no poden intercanviar les posicions, però una victòria dels de Sant Sadurní els aproparia, mentre que un triomf roig-i-negre donaria un avantatge clar als reusencs. El Noia ve de perdre a la pista del Liceo i de trencar una ratxa de set partits sense conèixer la derrota. A casa només ha perdut un cop, també pel conjunt gallec. El Reus encadena tres victòries i ha guanyat els dos últims desplaçaments.

Els dos primers de la classificació i que lluiten pel lideratge tenen desplaçaments assequibles a les pistes de dos equips que estan en la zona de descens. El Liceo visita l’Asturhockey i el Barça, el Palafrugell. També tindran interès els partits entre equips de la zona mitjana alta i conjunts de la cua de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)