OK Lliga

El Reus imposa el seu encert contra el Noia

Hoquei sobre patins. Els locals no van poder superar el porter i la defensa visitants. Raül Marín va anotar dues faltes directes

NOIA 0 REUS 4

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Xaus, Nil Roca i Llorca –equip inicial–; Del Amor, Mendes, Casas, Aragonès i Zapater.REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–; Àlex Rodríguez, Salvat, Escala, Tella i Matilla.GOLS:0-1 (21’) Marín, de falta directa. 0-2 (33’) Bancells. 0-3 (41’) Marín, de falta directa. 0-4 (44’) Àlex Rodríguez.ÀRBITRES:O. Valverde i A. De la Hera. Targeta blava a Casas.FALTES:14 del Noia i 17 del Reus.

El Reus Deportiu es va mostrar més encertat i va guanyar clarament en la seva visita a la pista del Noia Freixenet. La lluita de dos equips de la zona alta –quart contra tercer–, va acabar amb els roig-i-negres ampliant el seu avantatge i els de Sant Sadurní cedint la quarta plaça de l’OK Lliga al Citylift Girona.

En la primera meitat els dos equips van intentar imposar el seu domini, però l’enfrontament es va mantenir anivellat fins al minut 21, quan el Reus va disposar d’una falta directa per una targeta blava a Martí Casas, i Raül Marín va inaugurar el marcador. Abans del descans el mateix Martí Casas va disposar d’una falta directa per les deu faltes d’equip dels reusencs però no va marcar. En la segona meitat Romà Bancells va fer el segon i a nou minuts del final Raül Marín va tornar a marcar de falta directa. Dos minuts després Martí Casas va tornar a disposar d’una falta directa i novament el porter visitant Càndid Ballart va evitar el gol i va mantenir la porteria a zero per segona jornada seguida. Àlex Rodríguez va arrodonir el resultat un minut després en marcar el 0-4.